Schilderwerk

Home » Schilderwerk

Goed onderhoud van schilderwerk in en om het huis is van groot belang als u lang wilt genieten van uw onderkomen. Verwering van houtwerk en andere ondergronden voorkomt u met professioneel buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en een goede glasafdichting aan de binnenkant.

Schilderwerk-Helmond-EindhovenSchilderwerk in en om het huis

Ziet u kleine scheurtjes, blaasjes? Laat de kit los? Kijkt u tegen een verweerde verflaag aan of wordt de ondergrond zichtbaar? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe onderhoudsbeurt!

Slecht afgekitte kieren trekken vocht aan, waardoor de kans op houtrot toeneemt. Ook ondergronden aan de oppervlakte verweren sneller, waardoor de kans op houtrot toeneemt.

Zorg goed voor uw huis, dan zorgt het huis goed voor u!

Voorkom hoge onderhoudskosten aan uw pand!

Slecht onderhoud veroorzaakt op de langere termijn problemen. De kosten lopen hoger op, omdat houtrot niet verholpen kan worden en een kozijn vervangen moet worden.

Schilderwerk binnen

Het schilderwerk voor binnen beperkt zich niet alleen tot de verfraaiing van uw interieur, maar ook ter bescherming van uw kozijnen. Ook goed afgedichte kieren en gaten behoren tot degelijk onderhoud van uw pand. Dit zijn onze werkzaamheden:

  • Schilderwerk van deuren en kozijnen
  • Muren texen
  • Spuitwerk van muren
  • Behangen

Wilt u meer informatie of advies over het schilderwerk van uw pand? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Schilderwerk buiten

Voor al het schilderwerk buiten bent u Bij Verbiest Schilderwerken aan het juiste adres. Voor elke ondergrond hebben wij de meest geschikte verf voor een duurzaam en fraai resultaat. Dit zijn de meest voorkomende schilderswerkzaamheden voor buiten:

  • Reparatie van houtrot en beton
  • Beitsen van bielzen, schutting en ander houtwerk
  • Schilderen van kozijnen, boeiboorden en overig houtwerk
  • Schilderen van kunststof en metaal zoals hekwerk
  • Sausen van buitengevel en het verven van steen en beton

De (be)handelingen die wij verrichten tijdens het onderhoud stemmen wij af op ondergronden als steen, gips, hout, kunststof en metaal. Het is voor het buitenschilderwerk namelijk van belang dat de verf goed hecht.

Wilt u meer informatie of advies over het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.