• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Latex spuiten

Verbiest Schilderwerken! Specialist in verf spuiten

Latex spuiten voor een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat, dat is wat Verbiest schilderwerken u garandeert bij elke verfklus. Latex spuiten verzorgen wij voornamelijk voor de zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook latex spuiten en industrieel verf spuiten voor winkels en scheidingswanden voor kantoren doen wij aan de lopende band. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van latex spuiten bieden wij voor iedere klus de beste materialen, zeer heldere voorwaarden en meer dan redelijke tarieven. Vraag ons gerust om een geheel vrijblijvende offerte voor (industrieel)latex spuiten bij uw bedrijf!

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Wat zijn de voordelen van latex spuiten?

Er zijn verschillende voordelen aan latex spuiten in vergelijking tot het latex aanbrengen met kwasten en rollers. Die voordelen zijn onder andere:

 • Snelheid: latex verf spuiten is over het algemeen veel sneller dan latex of lak aanbrengen met kwasten of rollers. Met verf spuiten wordt verf zonder veel inspanning snel en gelijkmatig verdeeld over het te schilderen oppervlak.
 • Strakke afwerking: met het spuiten van latex is het resultaat gegarandeerd gelijkmatig, zonder strepen, druipers of andere oneffenheden. Dit is vooral belangrijk voor oppervlakken die veel in het oog springen, zoals muren, kasten en deuren.
 • Minder latex nodig: doordat de coating met latex spuiten veel gelijkmatiger over het te schilderen oppervlak wordt verdeeld, is uiteindelijk minder latex nodig. Dat scheelt natuurlijk ook in de materiaalkosten.
 • Efficiëntie: latex spuiten is efficiënter dan de handmatige schildersmethoden. Het kost aanzienlijk minder tijd en materiaal. Dat is een groot voordeel bij grote tot zeer grote schilderklussen.
 • Veelzijdigheid: latex spuiten is mogelijk op diverse ondergronden en objecten. Denk daarbij aan muren, plafonds, scheidingswanden etc.

Latex spuiten vergt de nodige vaardigheden, ervaring en kennis voor een optimaal resultaat. Met Verbiest Schilderwerken haalt zeker weten alle kennis en ervaring in huis die u nodig heeft voor professioneel verf spuiten.

Latex spuiten door Verbiest

Hoe werken wij bij latex spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het gewenste resultaat, staat uw ervaring als klant staat bij ons altijd op nummer 1. Wij maken met u heldere afspraken over wat u mag verwachten van latex spuiten, industrieel spuitwerk en retail spuitwerk met eerlijke kosten en transparante voorwaarden. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast door onze werkzaamheden tot een minimum te beperken en zorgen wij dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met vakkundig latex spuitwerk.

Latex spuiten

Bedrijfpanden spuiten met latex wordt vaak toegepast op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Deze hoeven niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo wordt latex bijvoorbeeld vaak aangebracht bij industrieel plafond spuiten waarbij we bijvoorbeeld ook buizen en dergelijke kunnen meespuiten. Latex spuiten zorgt voor een strakkere, streeploze afwerking dan met de hand latex rollen. Spuiten is over het algemeen sneller en goedkoper. Ook voordelig is dat latex spuiten slijtvast is en niet verkleurt of vergeelt. Spuitwerk met latex is dus een economische, duurzame oplossing waar u nog jaren van kunt genieten.

Ons werk in beeld

Lak spuiten

Naast latex spuitwerk voor bedrijfspanden, verzorgen wij ook lak spuitwerk. Dat is vooral handig voor de wat kleinere oppervlakken, zoals deuren en kozijnen en houten ondergronden. Net als bij latex spuiten, is lak spuitwerk doorgaans ook veel sneller en voordeliger in prijs. Ook lak spuiten zorgt voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van de verf. U zult versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Industrieel spuitwerk

Latex spuiten kan ook industrieel gedaan worden. Ook hierbij gebruiken wij de techniek waarbij verf, lak of een coating met behulp van een spuitpistool op een oppervlak wordt aangebracht. Deze techniek passen we toe in de industrie om grote hoeveelheden producten, machines of constructies snel en efficiënt van een beschermende en/of decoratieve laag te voorzien. In feite kan met industrieel spuitwerk vrijwel ieder object van het gewenste spuitwerk worden voorzien. Dus ook onder andere kunststoffen, hout, aluminium en MDF. Maar ook complete interieurs van fabriekshallen, winkels en kantoren kunnen we hiermee van (nieuwe) verf voorzien.

Industrieel plafond spuiten met latex

Een industrieel plafond spuiten met latex kan om diverse redenen van belang zijn. Zo kan een industrieel plafond na verloop van tijd zijn aangetast door roet, stof en andere verontreinigende stoffen, waardoor het er vuil en verouderd uitziet. Dit komt een professionele uitstraling niet ten goede. Ook kan een industrieel plafond met latex spuiten nuttig zijn om de lichtreflectie en lichtabsorptie van het plafond te verbeteren. Het type coating dat we gebruiken bij het spuiten van een plafond kan het licht beter reflecteren en verdelen, waardoor de helderheid van het licht in een ruimte worden verbeterd. Zo heeft u wellicht wat minder kunstmatige verlichting nodig. Dat kan een flinke besparing op energiekosten opleveren.

Latex spuiten bij grote projecten

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij op het gebied van verf en latex spuiten meebrengen bij elk project. In ons bestaan als verfspecialist hebben wij door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van het verfspuitwerk dat wij bij u kunnen leveren. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw projecten succesvol maakt.

Wat zijn de kosten van lak en latex spuiten?

De kosten van verf spuiten worden berekend op grond van het aantal vierkante meters spuitwerk dat wij moeten verrichten. We kunnen hier dus niet exact aangeven wat de kosten voor verf en latex spuiten bij uw bedrijf gaan worden. Dat hangt helemaal af van de soort opdracht en de soort verf die u wilt laten aanbrengen. Het is het beste om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen voor verf spuiten bij uw bedrijf. Dat kunnen wij de kosten nauwkeurig voor u berekenen.

Direct contact met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden van één of meer bedrijfspanden latex spuiten en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor latex spuiten? U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.