• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Bedrijfspanden spuiten

Strak, streeploos, duurzaam, onderhoudsvriendelijk spuitwerk

Voor bedrijfspanden spuiten kunt u terecht bij de specialisten van Verbiest Schilderwerken. Wij werken voor de zakelijke markt als het gaat om spuitwerk voor bedrijfspanden, kantoren, winkels en andere commerciële organisaties. Naast bedrijfpanden spuiten, verzorgen wij ook het spuitwerk voor interieur onderdelen, zoals deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Om welk project het ook gaat; een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat is wat wij u altijd garanderen. Met ruim 10 jaar ervaring in de schildersbranche zijn wij een echte specialist geworden in bedrijfspanden spuiten en bieden wij voor iedere klus de juiste materialen, kraakheldere voorwaarden en meer dan redelijke tarieven. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor spuitwerk voor uw bedrijfspand!

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Waarom bedrijfspanden spuiten?

Tijdens bedrijfpanden spuiten brengen wij latex, lak of coating aan op verschillende onderdelen en oppervlakken in een bedrijfspand en/of de meer commerciële ruimtes in bedrijfspanden. Daarbij hebben we het over het spuiten van onder andere muren, plafonds, vloeren, schappen, kasten, rekken, deuren en ramen en scheidingswanden in kantoren. Als wij bedrijfspanden spuiten, willen de eigenaren of gebruikers meestal het pand na renovatie of een opknapbeurt een uniforme uitstraling geven. Door het spuiten van hoogwaardige lak, latex of een coating kan de levensduur van de verschillende onderdelen in of aan een pand worden verlengd, waardoor eventuele vervangings- en reparatiekosten van bepaalde onderdelen wellicht worden verminderd. Daarnaast kunt u met het laten spuiten ven uw bedrijfspand ook een merkidentiteit uitstralen. Dat kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van bepaalde kleuren en huisstijlen. Om die reden is het dan ook verstandig dat het spuiten van bedrijfspanden wordt uitgevoerd door echte professionals. Daarmee heeft u garantie op een vakkundige afwerking.

Bedrijfspand laten spuiten

Hoe gaan wij te werk bij bedrijfspanden spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het door u gewenste resultaat, staat uw ervaring bij ons altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van het spuiten van uw bedrijfspand op basis van eerlijke tarieven en transparante voorwaarden. U weet bij ons altijd exact waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast die onze werkzaamheden kunnen veroorzaken, tot een minimum te beperken en zorgen wij ervoor dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien, is het is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met professioneel bedrijfspanden spuiten.

Voor wie bedrijfspanden spuiten?

Bedrijfspanden spuiten doen wij veelal voor klanten die actief zijn in de retail en voor klanten die hun kantooromgeving een uniforme n geode verzorgde uitstraling willen geven. Die bedrijven hebben bijvoorbeeld:

 • Winkels: om de winkelruimte, het winkelmeubilair en displays te vernieuwen en te verbeteren is het bedrijfspand spuiten geen overbodige luxe. Het helpt om de uitstraling van het winkelpand te verbeteren en om de merkidentiteit te versterken.
 • Supermarkten: in supermarkten moeten vaak grote oppervlakken in één keer gespoten worden, zoals muren, plafonds, schappen en vloeren. Dergelijke bedrijfspanden spuiten kan nodig zijn om alles in een bepaalde kleur te brengen en de losse onderdelen te beschermen en alles er fris en nieuw uit te laten zien.
 • Winkelcentra zijn bedrijfspanden die vele winkels huisvesten en waarin grote oppervlakken gespoten kunnen worden. Dat zijn onder andere centrale gangen, trappen, liften en deuren. Met uniform spuitwerk kan een duidelijk herkenbare identiteit gecreëerd worden.
 • Horecabedrijven: restaurants en bars zijn bedrijfspanden die zeer goed kunnen profiteren van spuitwerk door een bepaalde sfeer te creëren, de uitstraling van het interieur te verbeteren en een tot aantrekkelijke omgeving te maken voor bezoekers en gasten.
 • Kantoren en andere bedrijfspanden: wij kunnen spuitwerk ook verzorgen in kantoren en andere soorten bedrijfspanden. Het komt vooral goed van pas in recepties, vergaderruimtes en algemene gangen. Hiermee kan onder andere een professionelere uitstraling worden gecreëerd en/of een merkidentiteit worden weergegeven.

Latex spuiten

Bedrijfpanden spuiten met latex wordt vaak toegepast op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Deze hoeven niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo wordt latex bijvoorbeeld vaak aangebracht op plafonds waarbij ook buizen en dergelijke kunnen worden meegespoten. Latex spuiten zorgt voor een strakkere, streeploze afwerking dan traditionele handmatige latex rollen. Dit is doorgaan veel sneller en goedkoper. Het heeft ook als voordeel dat latex spuiten slijtvast is, niet verkleurt of vergeelt. Spuitwerk met latex is dus een economische, duurzame oplossing waar u nog jaren van kunt genieten.

Ons werk in beeld

Lak spuiten

Spuitwerk met lak wordt in bedrijfspanden vaak gedaan op wat kleinere oppervlakken, zoals deuren en kozijnen en houten ondergronden. Net als bij latex spuiten, is lak spuitwerk doorgaans sneller en voordeliger in prijs dan lak rollen. Ook zorgt spuiten van latex voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van de verf. U zult in alle gevallen versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Spuitwerk voor grote projecten

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij meebrengen bij elk project. In ons bestaan als verfspecialist deden wij door de jaren heen zeer veel ervaring op in de meest diverse en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van de te spuiten bedrijfspanden. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Direct contact opnemen met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van één of meer bedrijfspanden spuiten en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor kantoor spuitwerk? U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.