• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Kantoor spuitwerk

Strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk kantoor spuitwerk

Voor professioneel kantoor spuitwerk moet u de specialisten van Verbiest Schilderwerken inschakelen. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, zoals kantoren, industriële bedrijven en retailbedrijven voor het verzorgen van kantoor spuitwerk. Hierbij kunt u denken aan deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook juist het latex spuiten en lak spuiten van complete casco interieurs waaronder muren, plafonds en voor winkels en scheidingswanden voor kantoren. De spuitwerkzaamheden voeren wij zowel op locatie als in onze eigen Interieurspuiterij uit. Een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat, dat is wat wij u garanderen bij elke klus. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een echte specialist in kantoor spuitwerk en bieden wij voor iedere opdracht het juiste materiaal, heldere voorwaarden en zeer redelijke tarieven. Vraag gerust direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor kantoor spuitwerk!

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Waarom kantoor spuitwerk?

Het schilderwerk in kantoren is doorgaan een grote en tijdrovende klus. Daar heeft niet iedereen de tijd, het geld en het geduld voor. Het gaat vaak voornamelijk om de basis van het schilderwerk, waardoor een kantoor casco in een bepaalde latex of lak kleur opgeleverd moet of mag worden. Maar door de muren en plafonds te laten spuiten, is die klus in een handomdraai opgeknapt. En het is dus niet alleen een snelle en efficiënte methode, maar zorgt ook nog eens voor een mooi strak en uiterst betaalbaar resultaat. Als u uw kantoor wilt laten schilderen, kunt u overwegen om dit met kantoor spuitwerk te laten doen door echte professionals.

Kantoor spuitwerk laten doen

Natuurlijk werkklimaat creëren met kantoor spuitwerk

Om optimaal te kunnen werken op een kantoor, is een natuurlijk werkklimaat wel zo wenselijk. Met het neerzetten van sfeervol groen, in de vorm van mooie planten, en door het toepassen van goed en sfeervol licht om bij te werken, kunt u dit faciliteren. Maar de basis van een optimaal werkklimaat op kantoor begint uiteraard bij de muren en de plafonds. Die moeten rust uitstralen en de juiste kleur hebben. Dat kunt u bereiken met vakkundig kantoor spuitwerk. Veel werkende mensen zitten namelijk het grootste deel van de dag in een kantoorpand. Het is vandaag de dag voldoende aangetoond dat de omgeving, waarin iemand lange tijd verblijft, gedrag beïnvloedt. Daarom is het belangrijk dat met kleur en sfeer op kantoor aandacht besteed wordt aan het welzijn van de medewerkers.

Spuitwerk voor diverse ondergronden

Latex en lak spuitwerk voor kantoor hecht op allerlei uiteenlopende ondergronden. Het is geschikt voor binnen en voor buiten, voor stucwerk en beton, voor hout en voor staal. Wij maken altijd gebruik van kwaliteitsverven. Als het gaat om kleuren, is elke door u gewenste RAL-kleur mogelijk. En wat betreft de voorbereiding, is het nodig om alles in kantoor goed af te plakken, maar daar hoeft u zich geen zorgen om te maken; dat doen wij uiteraard ook voor u. Bent u ook geïnteresseerd in spuitwerk voor kantoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Hoe gaan wij te werk bij kantoren spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het gewenste resultaat, staat uw ervaring als klant staat bij ons altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van ons kantoor spuitwerk met eerlijke tarieven en transparante voorwaarden. U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast die onze werkzaamheden kunnen veroorzaken, tot een minimum te beperken en zorgen wij ervoor dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met vakkundig kantoor spuitwerk.

Latex spuiten

Kantoor spuitwerk met latex wordt vaak toegepast op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Deze hoeven niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo wordt latex bijvoorbeeld vaak aangebracht op plafonds waarop ook buizen en dergelijke kunnen worden meegespoten. Latex spuiten zorgt voor een strakkere, streeploze afwerking dan traditionele handmatige latex rollen. Het is vaak sneller en goedkoper en heeft als voordeel dat het slijtvast is, niet verkleurt of vergeelt. Kantoor spuitwerk met latex is dus een economische en duurzame oplossing waar u nog jaren plezier van heeft.

Lak spuiten

Kantoor spuitwerk met lak wordt vaak toegepast op kleinere oppervlakken, zoals deuren en kozijnen en op bijvoorbeeld houten ondergronden. Net als bij latex is lak spuitwerk doorgaans sneller en voordeliger in prijs dan traditioneel lak rollen. Ook zorgt spuiten hier voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van het lakwerk. U zult bij kantoor spuitwerk met lak werkelijk versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Grote projecten spuitwerk

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij kunnen inzetten voor elk project dat wij mogen doen. In ons bestaan als verfspecialist hebben wij door de jaren heen zeer veel ervaring op gedaan in de meest diverse en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van het te spuiten project. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Ons werk in beeld

Eigen interieurspuiterij

Ook voor de kleinere projecten kunt u terecht bij Verbiest Schilderwerken. Wij kunnen in onze eigen interieurspuiterij bijvoorbeeld ook meubels, keukenkastjes, deuren en raamwerken in elke gewenste kleur voor u spuiten. Met een hoogwaardige, duurzame latex of lak zorgen wij voor een strak en streeploos resultaat, waardoor u weer verliefd wordt op uw interieur.

Direct contact met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van kantoor spuitwerk bij of voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor kantoor spuitwerk? Laat het ons gerust weten via het contactformulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.