• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Industrieel spuitwerk

Strak, streeploos, duurzaam, onderhoudsvriendelijk industrieel spuitwerk

Voor industrieel spuitwerk moet u de specialisten van Verbiest Schilderwerken inschakelen. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt als het gaat om industrieel spuitwerk voor onder andere deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook latex spuiten en verf spuiten voor winkels en scheidingswanden voor kantoren doen wij aan de lopende band. De spuitwerkzaamheden voeren wij zowel op locatie als in onze eigen interieurspuiterij uit. Een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat, dat is wat Verbiest schilderwerken u garandeert bij elke klus. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van industrieel spuitwerk en bieden wij voor iedere klus het juiste materiaal, onder heldere voorwaarden en tegen redelijke tarieven. Vraag gerust direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Hoe gaan wij te werk bij industrieel spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het gewenste resultaat, staat uw ervaring als klant bij ons altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van industrieel spuitwerk met eerlijke tarieven en transparante voorwaarden. U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast die onze werkzaamheden kunnen veroorzaken, tot een minimum te beperken en zorgen wij ervoor dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien is het is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met vakkundig industrieel spuitwerk.

Spuitwerk industrieel

Wat houdt industrieel spuitwerk in?

Industrieel spuitwerk is een techniek waarbij verf, lak of een coating met behulp van een spuitpistool op een oppervlak wordt aangebracht. Deze techniek wordt vaak gebruikt in de industrie om grote hoeveelheden producten, machines of constructies snel en efficiënt van een beschermende of decoratieve laag te voorzien. In feite kan met industrieel spuitwerk vrijwel ieder object van het gewenste spuitwerk worden voorzien. Dus ook onder andere kunststoffen, hout, aluminium en MDF. Maar ook complete interieurs van fabriekshallen, winkels en kantoren.

Ervaren professionals

Het industriële spuitwerk bij ons wordt uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde professionals die de juiste apparatuur en technieken gebruiken om het spuitwerk gelijkmatig en precies aan te brengen. Het resultaat is een strakke, gelijkmatige afwerking die beter bestand is tegen slijtage, corrosie, uv-licht en andere omgevingsfactoren dan bij handmatig aangebrachte coatings.

Kwaliteit voorop!

Zoals u van ons mag verwachten, werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en professionele apparatuur. Dat maakt, samen met ons oog voor detail, het grote verschil tussen industrieel spuitwerk, zoals wij dat doen en het verfspuiten op de manier zoals veel collega-bedrijven in de markt het werk uitvoeren. Wij onderscheiden ons door de geleverde kwaliteit en de persoonlijke benadering en oprecht advies. Vraag gerust om meer informatie over industrieel spuitwerk bij Verbiest Schilderwerken.

Latex spuiten

Industrieel spuitwerk met latex wordt vaak toegepast op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Deze hoeven niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo wordt latex bijvoorbeeld vaak aangebracht op industriële plafonds waar buizen en dergelijke mee worden gespoten, of op damwand beplatingen. Industrieel latex spuiten zorgt voor een streeploze, strakkere afwerking dan traditioneel rollen. Het is vaak sneller en goedkoper en heeft als voordeel dat het slijtvast is, niet verkleurt of vergeelt. Industrieel spuitwerk met latex is dus een economische en duurzame oplossing waar u nog jaren plezier van heeft.

Lak spuiten

Industrieel spuitwerk met lak wordt vaak toegepast op kleinere oppervlakken, zoals deuren en kozijnen en op bijvoorbeeld houten ondergronden. Net als bij latex is industrieel lak spuitwerk doorgaans sneller en voordeliger in prijs dan traditioneel lak rollen. Ook zorgt spuiten hier voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van het lakwerk. U zult bij industrieel spuitwerk met lak werkelijk versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Ons werk in beeld

Grote projecten spuitwerk

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij kunnen inzetten voor elk project dat wij mogen doen. Wij doen in ons bestaan als verfspecialist door de jaren heen zeer veel ervaring op in de meest diverse en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van het te spuiten project. Of het nu gaat om enkele vierkante meters industrieel spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Eigen interieurspuiterij

Ook voor de kleinere projecten kunt u terecht bij Verbiest Schilderwerken. In onze eigen interieurspuiterij kunt u bijvoorbeeld meubels, keukenkastjes, deuren en raamwerken in elke gewenste kleur laten spuiten. Met een hoogwaardige, duurzame en prachtige latex of lak zorgen wij voor een strak en streeploos resultaat, waardoor u weer verliefd wordt op uw interieur.

Direct contact met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van industrieel spuitwerk bij of voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor industrieel spuitwerk? Laat het ons weten via het contactformulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.