• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Industrieel plafond spuiten

Naadloos, duurzaam, onderhoudsvriendelijk spuitwerk

Voor industrieel plafond spuiten kunt u het beste de ervaren specialisten van Verbiest Schilderwerken inschakelen. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt en verzorgen hoge kwaliteit verfspuitwerk voor onder andere kantoren, industriële bedrijven en retailbedrijven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van overhead deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook voor het latex spuiten en lak spuiten van complete casco interieurs, waaronder muren, plafonds voor winkels en scheidingswanden voor kantoren kunt u ons inschakelen. Kortom: wij zijn een veelzijdig schildersbedrijf dat spuitwerk verzorgt met een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat bij iedere opdracht die wij uitvoeren. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een echte specialist in industriële plafonds spuiten en bieden wij voor iedere opdracht het juiste materiaal, heldere voorwaarden en zeer redelijke tarieven. Vraag gerust direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een industrieel plafond spuiten.

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Waarom industrieel plafond spuiten

Een industrieel plafond spuiten kan om diverse redenen van belang zijn. Zo kan een industrieel plafond na verloop van tijd zijn aangetast door roet, stof en andere verontreinigende stoffen, waardoor het er vuil en verouderd uitziet. Dit komt een professionele uitstraling niet ten goede. Ook kan een industrieel plafond spuiten nuttig zijn
om de lichtreflectie en lichtabsorptie van het plafond te verbeteren. Het type coating dat we gebruiken bij het spuiten van een plafond kan het licht beter reflecteren en verdelen, waardoor de helderheid van het licht in een ruimte worden verbeterd. Zo heeft u wellicht wat minder kunstmatige verlichting nodig. Dat kan een flinke besparing op energiekosten opleveren.

industrieel spuitgieten plafond

Brandvertragende coating

Een industrieel plafond spuiten kan ook bijdragen aan het verbeteren van de brandveiligheid in een pand. De juiste coating kan een brandvertragend effect opleveren, en bij een brand de verspreiding van vuur helpen voorkomen. Dit kan cruciaal zijn voor bedrijven waar brandveiligheid van groot belang is, zoals fabrieken, opslagruimtes en laboratoria.

Onderhoud van plafond voor langere levensduur

Ook kan het spuiten van een industrieel plafond nodig zijn om levensduur van het plafond te verlengen. Met een goede verflaag kunt u het plafond beschermen tegen corrosie, oxidatie en andere slijtage. Een goed aangebrachte verflaag hoeft u ook minder snel weer opnieuw te laten aanbrengen.

Hoe gaan wij te werk bij industrieel plafond spuiten?

Bij industrieel plafond spuiten, gaan wij als volgt te werk: we bespreken uiteraard eerst uw wensen en ideeën voor het spuitwerk. Want bij het leveren van het door u gewenste resultaat, staat uw ervaring altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van het spuiten van uw bedrijfsplafond op basis van eerlijke tarieven en transparante voorwaarden. U weet bij ons altijd exact waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast die onze werkzaamheden kunnen veroorzaken, tot een minimum te beperken en zorgen wij dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien, is het door u gewenste resultaat dat wij leveren bij industrieel plafond spuiten.

Plafonds spuiten latex

Industriële plafonds spuiten doen wij doorgaans met latex. Die hoeven namelijk niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo brengen we latex bijvoorbeeld vaak aan op industriële plafonds waarbij ook buizen en dergelijke kunnen worden meegespoten. Latex spuiten zorgt voor een streeploze, strakkere afwerking dan traditionele handmatige latex rollen. Latex spuiten is doorgaan veel sneller en goedkoper. Het heeft ook als voordeel dat het slijtvast is, niet verkleurt of vergeelt. Spuitwerk met latex is dus een economische, duurzame oplossing waar u nog jaren van kunt genieten.

Ons werk in beeld

Spuitwerk voor grote projecten

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij meebrengen bij elk project. In ons bestaan als verfspecialist deden wij door de jaren heen zeer veel ervaring op in de meest diverse en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van industrieel plafond spuiten. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Direct contact opnemen met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over industrieel spuitwerk en hoe wij daarbij te werk gaan? Of wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.