• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Over ons

Verbiest Schilderwerken voor topkwaliteit spuitwerk

Verbiest Schilderwerken werkt als ervaren schildersbedrijf voornamelijk voor de zakelijke markt. Wij verzorgen met name industrieel spuitwerk voor grote projecten. Tot onze klantenkringen mogen wij bouw- en afbouwbedrijven, aannemers en vastgoedonderhoud beheer bedrijven rekenen. Wij verrichten onze spuitwerkzaamheden door heel Nederland op locatie. Bij ons kunt u altijd rekenen op een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Met ruim 15 jaar ervaring in de schildersbranche zijn wij specialist op het gebied van industrieel spuitwerk en bieden wij voor iedere klus het juiste materiaal, onder heldere voorwaarden en tegen redelijke tarieven.

Waarom Verbiest Schilderwerken?

Verbiest Schilderwerken inschakelen voor latex spuiten voor diverse zakelijke en industriële toepassingen, is een verstandige keuze. Op ons bedrijf en ons werk zijn de volgende punten van toepassing:

 • Landelijke service
 • Geen klus te groot
 • Duidelijke afspraken
 • Gratis een vrijblijvende offerte
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Volledige ontzorging
 • Flexibel en transparant

Verbiest Schilderwerken

Onze werkwijze

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het gewenste resultaat, staat uw ervaring als klant staat bij ons altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van industrieel spuitwerk en hanteren daarbij eerlijke tarieven en glasheldere voorwaarden. U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. In ons werk zien wij het ook als onze taak om mogelijke overlast als gevolg van de werkzaamheden die wij uitvoeren tot een minimum te beperken. Dat betekent ook dat wij er altijd voor zorgen dat eventuele rommel wordt opgeruimd. Het enige wat u ziet als Verbiest Schilderwerken spuitwerk bij u heeft uitgevoerd is een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat.

Diensten die wij leveren

Voor welke diensten kunt u Verbiest Schilderwerken inschakelen? Dat zijn onder andere de volgende werkzaamheden:

Wat is industrieel spuitwerk

Als wij zeggen dat wij industrieel spuitwerk verzorgen voor bedrijven en instellingen, wat houdt dat dan in? Industrieel spuitwerk is een techniek waarbij we verf, lak of een coating met behulp van een spuitpistool op een oppervlak aanbrengen. Deze techniek is vooral heel praktisch om grote hoeveelheden producten, machines of constructies snel en efficiënt van een beschermende of decoratieve verflaag of coating te voorzien. In feite kan met industrieel spuitwerk vrijwel ieder object van het gewenste spuitwerk worden voorzien. Dus ook kunststoffen, hout, aluminium en MDF. Maar ook complete interieurs van fabriekshallen, winkels en kantoren, wanden en deuren kunnen wij met industrieel spuitwerk heel goed opknappen.

Ervaren professionals

Als u ons inschakelt voor verf spuitwerk, heeft u de garantie dat het spuitwerk wordt uitgevoerd door zelfopgeleide en gespecialiseerde professionals die de juiste apparatuur en technieken gebruiken voor professioneel spuitwerk. Het resultaat is een strakke, gelijkmatige afwerking die uitstekend bestand is tegen slijtage, corrosie, uv-licht en andere omgevingsfactoren.

Kwaliteit voorop!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en professionele apparatuur. Het grote verschil tussen industrieel spuitwerk, zoals wij dat uitvoeren doen en verfspuiten zoals op menig collega-bedrijf dat uitvoert, is levensgroot. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en oprecht advies staan bij ons op de eerste plaats.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in heel Nederland op locatie. Maar ook in de volgende gemeenten en regio’s worden wij veel ingeschakeld:

Verbiest Schilderwerken

Contact opnemen met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.