• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Industrieel spuitwerk Rotterdam

Strak, streeploos, duurzaam, onderhoudsvriendelijk industrieel spuitwerk

Voor industrieel spuitwerk in Rotterdam kunt u verfspecialisten van Verbiest Schilderwerken aan het werk zetten. Industrieel spuitwerk is voor vele toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld voor het coaten of schilderen van (overhead) deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook latex spuiten en verf spuiten voor de retail en kantoren behoort tot onze core business. Industrieel spuitwerk voeren wij in Rotterdam uit op locatie. In ons werk garanderen wij u altijd een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij echt een specialist in industrieel spuitwerk in Rotterdam. Daarbij hoort bij elke klus het gebruik van de juiste materialen en het bieden van heldere voorwaarden en redelijke tarieven. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor industrieel spuitwerk in Rotterdam.

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Hoe werkt industrieel spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van onze diensten op het gebied van industrieel spuitwerk in Rotterdam staat uw klantervaring altijd op de eerste plaats. Wij maken met u zeer heldere afspraken over wat u van ons mag verwachten, zoals eerlijke tarieven en transparante voorwaarden. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. En eventuele overlast door onze werkzaamheden, beperken wij altijd tot het minimale. Wat u gaat zien is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met vakkundig industrieel spuitwerk in Rotterdam.

Industrieel spuitwerk Rotterdam plafonds

Wat is industrieel spuitwerk?

Met industrieel spuitwerk brengen wij een latex of lak coating aan op objecten met behulp van een speciaal spuitpistool. Deze techniek is zeer praktisch om grote hoeveelheden producten, machines of constructies snel en efficiënt van een beschermende of decoratieve laag te voorzien en/of er vele vierkante meters mee te verven. Met name in de industrie passen we dit veel toe. Met industrieel spuitwerk in Rotterdam kunnen we vrijwel alles van topkwaliteit spuitwerk voorzien. Dus ook onder kunststoffen, hout, aluminium en MDF. En complete interieurs van fabriekshallen, winkels en kantoren.

Zeer ervaren professionals

Industrieel spuitwerk in Rotterdam voeren wij uitsluitend uit met onze zelf getrainde en gespecialiseerde zeer ervaren professionals. Dat doen we met de juiste apparatuur en technieken om het spuitwerk mooi gelijkmatig aan te brengen. Het resultaat is een strakke, gelijkmatige coating die beter bestand is tegen slijtage, corrosie, uv-licht en andere omgevingsfactoren dan bij handmatig aangebrachte coatings.

Kwaliteit op nummer 1!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en professionele apparatuur. Dat maakt ons spuitwerk en het verfspuiten van vele collega-bedrijven in de markt echt onderscheidend. Telbij  de door ons geleverde kwaliteit onze persoonlijke benadering en oprecht advies op, en dan komt u altijd bij Verbiest Schilderwerken uit voor industrieel spuitwerk in Rotterdam.

Latex spuiten

Industrieel latex spuitwerk wordt meestal gedaan op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Die hoeven niet altijd superstrak en/of glad te zijn. Zeker op industriële plafonds is latex dan een voordelige en fraai ogende oplossing. Zeker omdat we buizen en dergelijke direct kunnen meespuiten. Industrieel latex spuiten in Rotterdam levert altijd een betere streeploze afwerking op dan traditioneel rollen. Het is vaak sneller en goedkoper en heeft als extra voordeel dat het slijtvast is, niet tot nauwelijks verkleurt en/of vergeelt. Industrieel spuitwerk met latex is dus een economische en duurzame oplossing waar u in Rotterdam nog vele jaren plezier hebt.

Lak spuiten

Industrieel spuitwerk in Rotterdam met lak passen we meestal toe op de wat minder omvangrijke oppervlakken. Dat zijn bijvoorbeeld deuren, kozijnen en andere houten ondergronden. Ook industrieel spuitwerk met lak is over het algemeen veel sneller, en daardoor goedkoper, dan lak met de hand aanbrengen. Ook zorgt professioneel lak spuitwerk voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking. De hoogwaardige kwaliteit van industrieel spuitwerk zal u werkelijk versteld doen staan!

Ons werk in beeld

Grote projecten spuitwerk in Rotterdam

Wij zijn een trots schildersbedrijf, omdat wij de kennis en ervaring in huis hebben om elk spuitproject te naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Wij deden door de jaren heen zeer veel ervaring op met zeer diverse en uitdagende projecten. Dat betekent dat wij prima met u kunnen meedenken en u adviseren over de planning en de uitvoering van het bij u te spuiten project. Of het nu gaat om slechts een paar vierkante meters industrieel spuitwerk in Rotterdam of om duizenden vierkante meters; wij zijn uw professionele partner!

Direct contact met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van industrieel spuitwerk in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor industrieel spuitwerk? Laat het ons weten via het contactformulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.