• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Gevelkozijnen spuiten

Strak, streeploos verf resultaat met gevelkozijnen spuiten

Wilt u de gevelkozijnen van uw bedrijf laten spuiten? Gevelkozijnen spuiten is de specialiteit van Verbiest Schilderwerken. Omdat ze belangrijk zijn voor de uitstraling van uw bedrijfspand, zorgen wij ervoor dat uw gevelkozijnen van hout, aluminium, kunststof of staal met professioneel spuitwerk weer in topconditie zijn. Voor de zakelijke markt, waaronder kantoren, industriële bedrijven en retailbedrijven – verzorgen wij het (periodiek) spuiten van de gevelbeplating. Voor gevelkozijnen spuiten kunt u bij ons rekenen op een gegarandeerd strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Dat garanderen wij u bij elke klus die wij voor onze klanten doen. Met ruim 10 jaar ervaring in het schildersvak zijn wij een echte specialist in gevelkozijnen spuiten en leveren wij voor iedere opdracht de juiste middelen, materialen, heldere voorwaarden en zeer redelijke tarieven. Vraag nu gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het laten spuiten van uw gevelkozijnen.

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Waarom gevelkozijnen spuiten?

Gevelkozijnen zijn de omlijsting van ramen en deuren die zich bevinden in de buitenmuur, ofwel gevel van een gebouw. Ze zijn meestal gemaakt van hout, aluminium, kunststof of staal. Ze zijn ook belangrijk voor de uitstraling van een gebouw, daarom zijn ze in het ontwerp meegenomen, en ze spelen rol in energie-efficiëntie. Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om gevelkozijnen te laten spuiten:

  • Bescherming tegen weersinvloeden: door gevelkozijnen te laten spuiten met de juiste verf, worden ze beter beschermd tegen weersinvloeden als regen, wind en zonlicht. Dit vermindert de kans op schade, verkleuring en scheuren. Het verlengt de levensduur van de kozijnen.
  • Verbetering van de uitstraling van het gebouw: gevelkozijnen spuiten kan de uitstraling van uw bedrijfspand verbeteren. Dat is niet onbelangrijk voor bedrijfspanden en commerciële gebouwen die een goede indruk moeten maken op klanten en bezoekers.
  • Kostenbesparing: het laten spuiten van gevelkozijnen is voordeliger dan handmatig schilderen. Er is minder tijd en verf voor nodig, en als de kozijnen lekker strak in de lak zitten, hoeft u ze op korte termijn niet meer te laten schilderen.
  • Met periodiek gevelkozijnen laten spuiten, gaan ze langer mee. Dat is ook beter voor het milieu, omdat u ze voorlopig niet hoeft te vervangen vanwege beschadigingen of slijtage.

Gevelkozijn laten spuiten

Lak spuiten

Spuitwerk met lak doen we in industriële werkomgevingen vaak op wat kleinere oppervlakken, zoals deuren, gevelkozijnen en houten ondergronden. Allemaal op verzoek en naar wens van de klant uiteraard. Lakverf spuitwerk is doorgaans sneller klaar en voordeliger in prijs dan lak met rollers aanbrengen. Ook zorgt lak spuiten voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van de verf. U zult versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Plafonds spuiten latex

Wilt u een heel gebouw laten verf spuiten? Dat kan ook. Zo spuiten we industriële plafonds doorgaans met latex. Die hoeven namelijk niet per definitie strak en glad te zijn. Zo brengen we latex bijvoorbeeld vaak aan op industriële plafonds waarbij ook buizen en dergelijke kunnen worden meegespoten. Net als met lak spuiten zorgt latex spuiten ook voor een strakkere, streeploze afwerking dan traditionele handmatige latex rollen. Dit is doorgaan ook veel sneller en goedkoper. Verder is latex spuiten slijtvast en verkleurt of vergeelt het niet. Spuitwerk met latex is dus een economische, duurzame oplossing waar u nog jaren van kunt genieten.

Ons werk in beeld

Spuitwerk voor grote projecten

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij meebrengen bij elk project. In ons bestaan als verfspecialist deden wij door de jaren heen zeer veel ervaring op in de meest diverse en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van gevelkozijnen spuiten. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Direct contact opnemen met Verbiest Schilderwerken

Kunnen wij u helpen met gevelkozijnen spuiten? Of wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.