• Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Geen klus te groot
 • Volledig ontzorgd

Verf spuiten

Verbiest Schilderwerken! Specialist in verf spuiten

Verf spuiten voor een strak, streeploos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat, dat is wat Verbiest schilderwerken u garandeert bij elke klus die wij voor u uitvoeren. Voor verf spuiten werken wij grotendeels in de zakelijke markt als het gaat om industrieel spuitwerk van bijvoorbeeld deuren, frames, meubels en/of bedrijfslogo’s. Maar ook latex spuiten en verf spuiten voor winkels en scheidingswanden voor kantoren doen wij aan de lopende band. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van verf spuiten bieden. Wij hebben voor iedere klus de beste materialen, heldere voorwaarden en meer dan redelijke tarieven. Vraag gerust direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor verf spuiten in of bij uw bedrijf!

Industrieel spuitwerk

Waarom Verbiest Schilderwerken voor industrieel spuitwerk?

Met Verbiest Schilderwerken kunt u altijd rekenen op:

 • Gespecialiseerd in verfspuiten
 • Flexibel en transparant
 • Geen klus te groot
 • Altijd alles goed geregeld
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Landelijke service
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging

Wat zijn de voordelen van verf spuiten?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van verf spuiten in vergelijking tot de bekende traditionele verfmethoden met kwasten en/of rollers. Die voordelen zijn onder andere:

 • Snelheid: verf spuiten is over het algemeen veel sneller dan latex of lak aanbrengen met kwasten of rollers. Met verf spuiten wordt verf zonder veel inspanning snel en gelijkmatig verdeeld over het te schilderen oppervlak.
 • Strakke afwerking: met het spuiten van verf is het resultaat gegarandeerd gelijkmatig, zonder strepen of oneffenheden. Dit is vooral belangrijk voor oppervlakken die veel in het oog springen, zoals muren, kasten en deuren.
 • Minder verf nodig: doordat de verf met verf spuiten veel gelijkmatiger over de te schilderen oppervlakken wordt verdeeld, is uiteindelijk minder verf nodig. Dat scheelt uiteindelijk ook in de kosten.
 • Efficiëntie: verf spuiten is veel efficiënter dan de traditionele handmatige verfmethoden. Het kost aanzienlijk minder tijd en verf. Dat is een groot voordeel bij grote tot zeer grote schilderopdrachten.
 • Veelzijdigheid: verf spuiten kan gedaan worden op diverse ondergronden en objecten. Denk daarbij aan muren, meubels, kasten, deuren en nog veel meer.

Let wel dat verf spuiten de nodige vaardigheid en kennis vereist voor een optimaal resultaat. Met Verbiest Schilderwerken haalt u alle kennis en ervaring in huis die nodig is voor professioneel verf spuiten.

Verf spuiten buiten

Hoe gaan wij te werk bij verf spuiten?

Vanaf het bespreken van uw wensen en ideeën tot aan het leveren van het gewenste resultaat, staat uw ervaring als klant staat bij ons altijd voorop. Wij maken heldere afspraken over wat u kunt verwachten van verf spuiten, industrieel spuitwerk en retail spuitwerk met eerlijke kosten en transparante voorwaarden. U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Daarnaast proberen wij eventuele overlast die onze werkzaamheden kunnen veroorzaken, tot een minimum te beperken en zorgen wij ervoor dat er geen rommel achterblijft. Het enige wat u zult zien is het door u gewenste resultaat dat wij leveren met vakkundig industrieel spuitwerk.

Latex spuiten

Bedrijfpanden spuiten met latex wordt vaak toegepast op bijvoorbeeld wanden en plafonds. Deze hoeven niet altijd per definitie strak en glad te zijn. Zo wordt latex bijvoorbeeld vaak aangebracht bij industrieel plafond spuiten waarbij ook buizen en dergelijke kunnen worden meegespoten. Latex spuiten zorgt voor een strakkere, streeploze afwerking dan traditionele handmatige latex rollen. Dit is doorgaan veel sneller en goedkoper. Ook voordelig is dat latex spuiten slijtvast is en niet verkleurt of vergeelt. Spuitwerk met latex is dus een economische, duurzame oplossing waar u nog jaren van kunt genieten.

Lak spuiten

Spuitwerk met lak wordt in bedrijfspanden vaak gedaan op wat kleinere oppervlakken, zoals deuren en kozijnen en houten ondergronden. Net als bij latex verf spuiten, is lak spuitwerk doorgaans sneller en voordeliger in prijs dan lak rollen. Ook hierbij zorgt het spuiten van latex voor een zeer goede dekking en een strakke, streeploze afwerking van de verf. U zult in alle gevallen versteld staan van het prachtige eindresultaat.

Industrieel spuitwerk

Verf spuiten kan ook industrieel spuitwerk zijn. Ook hierbij gebruiken wij de techniek waarbij verf, lak of een coating met behulp van een spuitpistool op een oppervlak wordt aangebracht. Deze techniek passen we toe in de industrie om grote hoeveelheden producten, machines of constructies snel en efficiënt van een beschermende en/of decoratieve laag te voorzien. In feite kan met industrieel spuitwerk vrijwel ieder object van het gewenste spuitwerk worden voorzien. Dus ook onder andere kunststoffen, hout, aluminium en MDF. Maar ook complete interieurs van fabriekshallen, winkels en kantoren kunnen we hiermee van (nieuwe) verf voorzien.

Verf spuiten bij grote projecten

Bij Verbiest Schilderwerken zijn we trots op de kennis en ervaring die wij op het gebied van verf spuiten meebrengen bij elk project. In ons bestaan als verfspecialist deden wij door de jaren heen enorm veel ervaring op in de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Daardoor kunnen wij prima met u meedenken en u adviseren als het gaat om de planning en de uitvoering van het verfspuitwerk dat wij bij u kunnen leveren. Of het nu gaat om enkele vierkante meters kantoor spuitwerk of om duizenden vierkante meters; wij zijn dé professionele partner die uw project tot een succes maakt.

Gevel beplating spuiten

Bij de grote projecten verf spuitwerk hoort bijvoorbeeld ook gevelbeplating spuiten. Gevelbeplating is op de buitenkant van een bedrijfspand aangebracht met materialen als hout, steen, metaal of kunststof. Dat is ten eerste gedaan om het gebouw te beschermen tegen weersinvloeden en ten tweede om het esthetisch aantrekkelijk(er) te maken. Gevelbeplating kan ook nodig zijn om de energie-efficiëntie van uw pand te verbeteren met isolerende gevelbeplating. De gevelbeplating is vaak een belangrijk onderdeel van het ontwerp van het pand en draagt bij aan de algehele uitstraling en stijl. Door de gevelbeplating periodiek te laten spuiten, voorkomt u verkleuring en verwering van de gebruikte materialen.

Ons werk in beeld

Wat zijn de kosten van verf spuiten?

De kosten van verf spuiten worden berekend op grond van het aantal vierkante meters spuitwerk dat wij moeten verrichten. We kunnen hier dus niet exact aangeven wat de kosten voor verf spuiten bij uw bedrijf gaan worden. Dat hang helemaal af van de soort opdracht en de soort verf die u wilt laten aanbrengen. Het is het beste om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen voor verf spuiten bij uw bedrijf. Dat kunnen wij de kosten nauwkeurig voor u berekenen.

Direct contact opnemen met Verbiest Schilderwerken

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van één of meer bedrijfspanden spuiten en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact op met de professionals van Verbiest Schilderwerken. Wij vertellen u graag hoe het spuitwerk bij u uitgevoerd kan worden. Wilt u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor kantoor spuitwerk? U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina invullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 0492 83 20 58, of mailen naar info@verbiestschilderwerken.nl.